nachodki.ru интернет-магазин

І міжнародна науково-практична конференція
«Актуальні питання освіти і науки»
23 – 24 жовтня 2013 року

Організаційний комітет запрошує Вас взяти участь у роботі конференції, ініціатором проведення якої є Харківська обласна громадська організація «Культура Здоров’я», яка відбудеться 23 – 24 жовтень 2013 року, Харків, Україна.
Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

Напрями роботи конференції:

сучасні методологічні та теоретичні аспекти досліджень філософії, соціології, педагогіки, психології, медицини та інших наукових галузей;
технологічні та методичні основи наукових досліджень;
соціально-психологічні проблеми організації та управління;
психолого-педагогічні проблеми в освіті;
основи формування здорового способу життя та культури здоров'я молоді як напрям освітньої діяльності;
сучасні реалії та перспективи розвитку, навчання, виховання, соціалізації осіб з особливими потребами;
психологія соціальних комунікацій, міжгрупових відносин, медіа-психологія;
сучасна установа освіти і громадянське суспільство (медіапідтримка, зв'язки з громадськістю, піартехнології тощо).

Конференцією передбачені:

пленарні, секційні доповіді за вказаними напрямками роботи;
майстер-класи, робота круглого столу;
робота ярмарку навчально-методичної літератури.

Для участі в роботі конференції необхідно до 4 жовтня 2013 р. наступні матеріали:
1) реєстраційну форму учасника (додаток 1);
2) статтю (обсяг 3-7 стор.) Всі матеріали подаються в електронному вигляді. При особистій подачі матеріалів роздрукований примірник статті підписується автором / авторами.

Наукове видання збірника статей

До початку конференції буде видано збірник наукових статей, який рекомендований до друку вченою радою ВНЗ. Збірника присвоюються відповідні класифікаційні індекси УДК та ББК, а також міжнародний стандартний книжковий номер – ISBN. Проводиться обов'язкова розсилка збірника в бібліотеки, реєстрація в книжковій палаті України.
Учасникам гарантується один екземпляр збірника (на одну статтю 1 збірник), а також програму та сертифікат.

• Обсяг статті – від 3 до 7 повних сторінок формату А 4, включаючи список літератури (не більше ніж 5 джерел) та анотації.
• Стандарти – кегль 14 pt, міжрядковий інтервал – 1,5; поля – верхнє, нижнє, ліве, праве – 20 мм, шрифт – Times New Roman.
Текст без переносів, без колонтитулів, вирівнювання по ширині. Всі ілюстрації, схеми, таблиці подаються чорно-білі, «вмонтовуються» в основний текст статті і даються додатково у вигляді окремих файлів в одному з таких форматів: TIFF, PCX, JPG, BMP, CDR, MS Word (формат А 5).
• Мова статті – українська, російська, англійська, німецька.
Наукові статті опубліковані в збірнику, враховуються ВАК України як друкована праця та апробація дисертаційного дослідження. Відповідно до вимог ВАК України (Постанова № 7-06 від 15 січня 2003 р.) необхідно дотримуватися таких елементів написання статей:

1. Проблема, її зв'язок із важливими науковими чи практичними завданнями.
2. Ціль статті, постановка завдання.
3. Аналіз публікацій (виділення невирішених проблем).
4. Виклад основного матеріалу, обґрунтування результатів дослідження.
5. Висновки, перспективи.
6. Література.

• УДК (зліва, жирний шрифт, кегль 14), можна заказати в редколегії;
• Прізвище, ім'я та по батькові автора/авторів (відомості по кожному надаються окремими рядками (по центру, жирно, кегль 14);
• Назва організації без скорочень (по центру, кегль 14);
• Назва статті (через 1 рядок, по центру, жирно, кегль 14);
• Анотація мовою статті обсягом 300-400 знаків (через 1 рядок, без слова „анотація”, без абзацного відступу, по ширині, курсивом, не виділяти жирним, кегль 14);
• Ключові слова (3-8 слів, по ширині, курсив, не виділяти жирним, кегль 14);
• Основний текст (через 1 рядок, по ширині, абзацний відступ 1 см.; кегль 14, переноси слів не припускаються, по тексту використовуються однакові лапки „” і апостроф’);
• Література (по центру): бібліографічні джерела наводяться в алфавітному порядку; оформлення з дотримання стандартів ВАК України 2008 (див. Бюлетень ВАК України № 3, 2008). Нумерацію ставити з абзацу, не використовувати автоматичну нумерацію.
Наприклад:
1. Кыверялг А. А. Методы исследования в профессиональной педагогике / А. А. Кыверялг. – Таллинн : Валгус, 1980. – 334 с.
2. Кудрявцев В. Т. Культуросообразное образование: концептуальные основания / В. Т. Кудрявцев, В. И. Слободчиков, Л. В. Школяр // Изв. Рос. акад. образования. – 2001. – № 4. – С. 4 − 46.
• Ім'я та прізвище, автора/авторів і назва статті російською мовою (через 1 рядок, по ширині, жирно, кегль 14);
• Текст анотації (російською мовою, без слова „анотація”, без абзацного відступу, по ширині, курсив, кегль 14);
• Ключові слова (російською мовою, по ширині, не виділяти жирним).
• Ім'я та прізвище, автора/авторів і назва статті англійською мовою (через 1 рядок, по ширині, жирно, кегль 14);
• Текст анотації (англійською мовою, без слова „анотація”, без абзацного відступу, по ширині, курсив, кегль 14);
• Ключові слова Key words (англійською мовою, по ширині, не виділяти жирним).

Електронна версія тексту має бути в редакторі MS Word, файл формату "DOC", назва файлу - прізвище та ініціали автора, наприклад, Мельник Ю.Б. (стаття); Мельник Ю.Б. (заявка).

Відповідальний секретар оргкомітету: канд. пед. наук, доц., Юрій Мельник.