Бесплатные шаблоны Joomla

І міжнародна науково-практична конференція

"Психолого-педагогічні проблеми становлення сучасного фахівця"

15-16 травня 2013 р.

Перша науково-практична конференція, ініціатором проведення якої є Харківська обласна громадська організація «Культура Здоров’я», присвячена теоретико-методологічним проблемам у педагогічній науці, практичним аспектам реалізації педагогічних ідей, пошуку нових підходів у вирішенні сучасних проблем в освіті.

Конференція відбудеться 15 – 16 травня 2013 року в Харківському національному економічному університеті за адресою: Україна, м. Харків, пр. Леніна, 9-а, корп. 1.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

Напрями роботи конференції:

Теоретико-методологічні проблеми сучасної педагогічної науки;
Психолого-педагогічні умови формування творчої особистості сучасного фахівця;
Інноваційні технології формування творчої особистості сучасного фахівця;
Компетентнісний підхід до формування творчої особистості сучасного фахівця;
Формування у студентів досвіду міжкультурної комунікації під час навчання у ВНЗ;
Сучасні інформаційні технології у процесі формування творчої особистості сучасного фахівця.

Для участі в роботі конференції необхідно до 25 березня 2013 року необхідно надіслати такі матеріали:
1) реєстраційну форму учасника (додаток 1);
2) статтю (обсяг 3 – 7 стор);
3) електронний варіант статті та заявки.

До початку конференції буде видано збірник наукових статей, який рекомендований до друку вченою радою ВНЗ. Збірнику присвоюються відповідні класифікаційні індекси УДК та ББК, а також міжнародний стандартний книжковий номер – ISBN. Проводиться обов'язкова розсилка збірника в бібліотеки, реєстрація в книжковій палаті України.
Учасникам гарантується один екземпляр збірника (на одну статтю 1 збірник), а також програму та сертифікат.

• Обсяг статті – від 3 до 7 повних сторінок формату А 4, включаючи список літератури (не більше ніж 5 джерел).
• Стандарти – кегль 14 pt, міжрядковий інтервал – 1,5; поля – верхнє, нижнє, ліве, праве – 20 мм, шрифт – Times New Roman.
Текст без переносів, без колонтитулів, вирівнювання по ширині. Всі ілюстрації, схеми, таблиці подаються чорно-білі, «вмонтовуються» в основний текст статті і даються додатково у вигляді окремих файлів в одному з таких форматів: TIFF, PCX, JPG, BMP, CDR, MS Word (формат А 5).
• Мова статті – українська, російська, англійська, німецька.
Наукові статті опубліковані в збірнику, враховуються ВАК України як друкована праця та апробація дисертаційного дослідження.
Текст статті повинен мати такі елементи:
1. Проблема, її зв'язок із важливими науковими чи практичними завданнями.
2. Ціль статті, постановка завдання.
3. Аналіз публікацій (виділення невирішених проблем).
4. Виклад основного матеріалу, обґрунтування результатів дослідження.
5. Висновки, перспективи.
6. Література.

• УДК (зліва, жирний шрифт, кегль 14), можна заказати в редколегії;
• Прізвище, ім'я та по батькові автора/авторів (відомості по кожному надаються окремими рядками (по центру, жирно, кегль 14);
• Назва організації без скорочень (по центру, кегль 14);
• Назва статті (через 1 рядок, по центру, жирно, кегль 14);
• Анотація на мові статті обсягом 300-400 знаків (через 1 рядок, без слова „анотація”, без абзацного відступу, по ширині, курсивом, не виділяти жирним, кегль 14);
• Ключові слова (3-8 слів, по ширині, курсив, не виділяти жирним, кегль 14);
• Основний текст (через 1 рядок, по ширині, абзацний відступ 1,25; кегль 14, переноси слів не припускаються, по тексту використовуються однакові лапки „” і апостроф’);
• Література (по центрі): бібліографічні джерела наводяться в алфавітному порядку; оформлення з дотримання стандартів ВАК України 2008 (див. Бюлетень ВАК України № 3, 2008). Наприклад:
1. Кыверялг А. А. Методы исследования в профессиональной педагогике / А. А. Кыверялг. – Таллинн : Валгус, 1980. – 334 с.
2. Кудрявцев В. Т. Культуросообразное образование: концептуальные основания / В. Т. Кудрявцев, В. И. Слободчиков, Л. В. Школяр // Изв. Рос. акад. образования. – 2001. – № 4. – С. 4 − 46.
• Ім'я та прізвище, автора/авторів і назва статті англійською мовою (через 1 рядок, по ширині, жирно, кегль 14);
• Текст анотації (англійською мовою, без слова „анотація”, без абзацного відступу, по ширині, курсив, кегль 14);
• Ключові слова Keywords (англійською мовою, по ширині, не виділяти жирним).

Електронна версія тексту має бути в редакторі MS Word, файл формату "DOC", назва файлу - прізвище та ініціали автора, наприклад, Мельник Ю.Б. (стаття); Мельник Ю.Б. (заявка).

Стаття має бути ретельно перевірена на наявність орфографічних та стилістичних помилок і повністю відредагована, відповідати вимогам до оформлення наукових статей. Відповідальність за достовірність викладеної інформації покладається на авторів. Оргкомітет залишає за собою право скорочувати, а також не друкувати статті, які виконані з порушенням вимог до оформлення матеріалів

Україна, м. Харків. просп. Ленина, 9 А, корп. 1,
кафедра іноземних мов та перекладу (ауд. 411).
Харківський національний економічний університет.
Відповідальний секретар оргкомітету: канд. пед. наук, доц., Юрій Мельник.