Расширения Joomla 3

IІ міжнародна науково-практична конференція

"Психолого-педагогічні проблеми в освітньому процесі"

26 – 27 жовтня 2012 р.

ІІ міжнародна науково-практична конференція, ініціатором проведення якої є Харківська обласна громадська організація «Культура Здоров’я», присвячена проблемам практичної психології в педагогіці, пошуку нових підходів у їх вирішенні.

Організаційний комітет запрошує Вас до участі в роботі конференції, яка відбудеться  26 – 27 жовтня 2012 року в Харківському національному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди за адресою: Україна, м. Харків, вул. Блюхера, 2.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

Напрями роботи конференції:

• психолого-педагогічні проблеми в освіті (загальної психології, вікової та педагогічної психології та ін.);
  • соціально-психологічні проблеми організації та управління;
  • сучасні методологічні та теоретичні аспекти досліджень психології, соціології, філософії, педагогіки;
  • технологічні та методичні основи психології і педагогіки;
  • психолого-педагогічні засади формування здорового способу життя та культури здоров’я молоді як напрям освітньої діяльності;
  • сучасні реалії та перспективи розвитку, навчання, виховання, соціалізації осіб з особливими потребами;
  • психологія соціальних комунікацій, міжгрупових відносин, медіа-психологія;
  • сучасний заклад освіти і громадянське суспільство (медіапідтримка, зв’язки з громадськістю, піартехнології тощо).

Конференцією передбачено:

• пленарні, секційні доповіді з означених напрямів роботи;
  • майстер-класи, робота круглого столу;
  • робота ярмарку навчально-методичної літератури.

Для участі в роботі конференції необхідно:

До 1 жовтня 2012 року надіслати на адресу Оргкомітету заповнену реєстраційну форму учасника (додаток 1), паперовий варіант статті (підписану автором/авторами) та їх електронний варіант (CD-диск).

Учасникам гарантується один примірник опублікованого збірника матеріалів і програму, а також сертифікат учасника конференції.

Запрошення учасникам конференції не розсилаються.

Матеріал для публікації подається українською або російською мовою.

Обсяг статті: від 3 до 7 повних сторінок, включно зі списком цитованої літератури (не більш 5 джерел), формату А4. Розмір полів: ліве, праве, верхнє, нижнє – 20 мм. Міжрядковий інтервал – 1,5. Шрифт ”Times New Roman”, кегль 14.

Електронна версія тексту надається за вищенаведеними вимогами в редакторі MS Word, файл формату ”DOC”, назва файлу – прізвище автора.

Україна, 61168, м. Харків, вул. Блюхера, 2.

Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди

Кафедра психології, ауд. 231-А. Тел: 0572-68-10-76. E-mail: psychol.teacher.conferenceЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відповідальний секретар оргкомітету: канд. пед. наук, доц. Мельник Юрій Борисович.